facebook  youtube  twitter  instagram 7/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

  

  

 



Τιμής ένεκεν...

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/04/2024 17:16:58
Τιμής ένεκεν...

Ένας από τους κανόνες της ορθής και επιτυχημένης διακυβέρνησης ενός δήμου είναι ο εκάστοτε δήμαρχος να σέβεται και να τιμά την ιστορία και την παράδοση του τόπου του, καθώς και να αναγνωρίζει την αξία στα πρόσωπα που διαμόρφωσαν την τοπική ιστορία και έβαλαν το λιθαράκι τους για την εξέλιξή της. 

Έχοντας αυτά κατά νου ο Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος στην αποψινή εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χώρου αναψυχής εμπροσθεν του ΞΕΝΙΑ, προσκάλεσε, τιμής ένεκεν, να παραστούν στην εκδήλωση τα πρόσωπα εκείνα που πρωταγωνίστησαν στη μεταβίβαση του ΞΕΝΙΑ στο δήμο μας.

Έτσι έχουν προσκληθεί και θα παραστούν ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Σακελλαρίου και οι πρώην Αντιδήμαρχοι επί θητείας του, Γιάννης Ζαρόπουλος και Ηρακλής Αλμπάνης, καθώς και η πρώην βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη. Οι μεν τρεις πρώτοι ήταν παρόντες κατά την υπογραφή μεταβίβασης του ΞΕΝΙΑ από τον τότε Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου, ενώ γνωστή είναι συνδρομή και βοήθεια της Σούλας Μερεντίτη στην προώθηση και επίτευξη αυτού του σημαντικού γεγονότος.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2Q015
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ